Numele meu este Manuela Coşiu, şi fac tot ce ține de mine să strălucesc, pentru a ajuta și pe alții să strălucească!

manuelacosiu

 

    Sunt absolventă a Facultății de Drept în Cluj-Napoca, a Masterului de Științe penale și criminalistice, ocupând postul de jurist la diferite societăți și instituții. Întotdeauna am pus pasiune în munca mea, oamenii ocupând un loc important în toate proiectele mele.

    Mă inspiră oamenii care îşi urmează cu pasiune un vis, care păşesc timid pe un drum nou şi îmbrăţişează cu emoţie schimbarea, oamenii curajoşi, care sunt asumaţi şi unici prin faptul că sunt ei înşişi. Oamenii fără mască.

   Sa ne aratam autentici, este o normalitate si nu o dovada de curaj!

   Gândesc aşa, posibil şi pentru că simt că m-am trezit! M-am trezit iremediabil, într-o după-amiază frumoasă de vară, când mi s-a închis uşa definitiv, la propriu şi la figurat! Din acel moment, am simţit la nivel celular, că merit să fiu mai mult! Că viaţa nu este doar ce se vede, ci un filtru îndrăzneţ al experienţelor noastre, care reflectă evoluţia şi transformarea lumii noastre interioare. Un reper fără cusur, dacă ne gândim că lumea interioară zideşte fără precedent tot ceea ce trăim şi simţim în fiecare zi!

manuelacosiu

    Iubesc şi oamenii, aşa cum sunt şi eu: cu lumini şi umbre. Pe mine mă ajută să recunosc că am greşit. Astăzi îmi pasă de oameni, dar nu îmi mai pasă de ce spun ei. Pentru că la sfârşitul zilei, ştiu că judecăţile lor de valoare vin din proiecţii.

    Şi mă ajută să pictez vise….să le colorez în tonuri şi tonalităţi de iubire, cu multă pasiune şi credinţă! Îmi doresc să fiu acea Voce şi acel Om, care inspiră, care ghidează şi îşi „mărturiseşte” vulnerabilitatea, cu emoţie, la fiecare cotitură. Iar cea mai bună sursă de inspiraţie este experienţa de viaţă. Avem nevoie de învăţători buni, care să ne înveţe să ne împrietenim cu toate temerile noastre, să ne punem visul la încercare. Ceea ce produce cu adevărat semnificaţie este următoarea întrebare: „ Oare cine sunt eu?” Cred cu tărie că singurul motiv pentru care merită să fii competitiv are legătură cu dezvoltarea personală.

    Mă aflu în proces de transformare. Am înţeles că evoluţia înseamnă acţiune în afara zonei de confort!! În sfârşit nu mai am de dovedit nimic nimănui! Iau decizii care-mi aduc doar implinirea autentică.

Am ales să pictez vise pentru cei mici şi pentru cei mari. Este un proiect de suflet, în care îmi doresc să valorizez oamenii, cu tot ce au ei mai bun! Să creadă că „nu există nu se poate”, să-şi urmeze propriile vise, şi nu pe-ale altora, să vadă dincolo de ei înşişi, şi să reflecteze asupra faptului că niciodată nu este prea târziu, pentru a deveni mai buni! Deopotrivă, pot să nu creadă. Este tot o alegere, atâta vreme cât este asumată fără rezerve!

    Eu cred în visul meu şi că voi ajunge departe. Voi înfiinţa o şcoală ce se va chema PICTEZ VISE! Acolo se va preda doar dezvoltare personală. Acesta este VISUL meu cel mare: generaţie după generaţie să se predea ştafeta lui ŞI EU POT! Este lumea mea interioară făcătoare de bine şi frumos în această viaţă. Nu sunt lipsită de temeri, şi nu fug din calea lor! Permiteţi-mi să vă dezvălui faptul că am participat la trei miracole în viaţa mea:

  1. Venirea pe lume a fiului meu.
  2. Venirea pe lume a fiicei mele
  3. Descoperirea misiunii mele, ce-a coincis cu conştientizarea că pot fi mai mult, şi cu încetarea definitivă de-a mă mai justifica!!

    Toţi credem în ceva. Când te dezvălui cu adevărat, pictat din lumini şi umbre, vei fi capabil să-ţi cunoşti identitatea reală, şi să te întrebi cu sinceritate: „ce fel de om vrei să fii?”

     Zâmbeşte, şi fii la cârma vieţii tale, pentru că acest lucru stă numai în puterea ta!

 Sunt Manuela Coşiu, iar întrebarea mea preferată este: „cu ce vă pot ajuta?”