Servicii

Predau cursuri de dezvoltare personală în cadrul unor centre educaționale, față-n față (şcoli, after-school), deopotrivă on-line și off-line, copiilor mai mici, dar și copiilor mai mari, după o structură bine organizată a cursurilor John Maxwell.

   Modulele sunt bine definite și puse în practică:

Modulul 1

Alegeri, Creșterea, Atitudinea, Dedicarea

Modulul 2

Relațiile, Caracterul, Iertarea, Stima de sine

Modulul 3

Responsabilitatea, Curajul, Inițiativa, Prioritățile

Modulul 4

Disponibilitatea de-a învăța, Auto-disciplina, Rezistența, Influența

 Trec toată informaţia prin filtrul experienţelor mele, pentru ca mesajul transmis să fie 100% AUTENTIC! Focusul meu este pe gânduri şi emoţii! Învățăm cum să devenim mai rezistenți în fața fenomenului de bullying! Le spun permanent copiilor că A FI DIFERIT ÎNSEAMNĂ O ȘANSĂ! Mult mai mult decât o modă, a ne susține copiii să își pună în valoare încrederea înseamnă a le oferi un mod de viața care îi ajută, în primul rând, să fie în armonie cu ei înșiși.

„Ridică-te şi fă o diferenţă”, „Eşecurile duc la succes”, „Imaginea de sine pozitivă”, şi „Caracterul personal” sunt doar câteva abordări ale cunoaşterii celor care regăsesc în ei forţa de a nu renunţa la primul obstacol! Dar cea mai pregnantă pentru mine este „stima de sine”, o punte solidă, ce face trecerea dintre ceea ce suntem în realitate, şi ceea ce pare că se observă din afară.

 Pot să vă asigur, că la sfârșitul primei întâlniri, copilul Dvs. își va dori să ne revedem! Iar la sfârşitul modulelor, veţi avea un copil cu stima de sine crescută, mult mai sigur pe el şi mult mai pregătit să facă alegeri bune!

De asemenea, iniţiez programe de dezvoltare personală, destinate părinților, având ca îndemn: SĂ CREȘTEM LIDERI!

Sunt certificată „John Maxwell Team”, John Maxwell fiind cel mai cunoscut autor de cărţi de leadership din lume, având peste 75 de cărţi scrise. Fac parte din această echipă de elită la nivel internaţional, îmi dezvolt constant abilităţile şi le exersez prin acţiune, servindu-i pe ceilalţi în cel mai bun mod cu putinţă. Filozofia lui John Maxwell că „totul începe şi se termină cu leadershipul” face o mare diferenţă, schimbând vieţi şi având un impact extraordinar asupra celor care trăiesc cu ADN-ul JMT!

În prezent scriu o carte despre….viaţă! Mă las inspirată de propriile mele provocări, şi de oameni! De unii oameni! Mă perfecţionez constant în comunicare şi relaţionare.

„Copiii învaţă să aibă încredere în ceilalţi oameni, adolescenţii se află în căutarea propriei identităţi şi adulţii văd dincolo de ei”.
NU FI NICI DE ACORD NICI ÎMPOTRIVĂ! FII OBSERVATOR!

TU CUM TE VEZI PE TINE?